De Pauw fase 3 start verkoop bekend!

GEPLAATST OP 27 januari 2019

Op 30 januari a.s. is de start verkoop van De Pauw fase 3 te Rijp. De start verkoop zal plaatsvinden in het voormalige Raadhuis van De Rijp. Dit is een monumentaal gebouw op een prachtige locatie. Tijdens de avond staat ons team klaar om vragen te beantwoorden van geïnteresseerden en informatie te verstrekken over het verkoopproces. 

Het project

Het nieuwbouwproject bestaat uit een fase waarin 52 koopwoningen gerealiseerd worden. In het project is een variatie aan woningtypes, zo is er voor ieder wat wils. In het plan wordt een appartementencomplex gerealiseerd, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. 

Architectonisch

Midden in de weilanden en omringd door water wordt De Pauw fase uitgebreid met 70 woningen. Kenmerkend voor De Rijp e.o. zijn enerzijds de gebouwen met rijk gedetailleerde houten gevels en anderzijds meer steenachtige en gekeimde gevels of juist een combinatie hiervan. Deze historische kenmerken uit het gebied zijn dan ook meegenomen in het nieuwbouwproject De Pauw fase 3. 

Onderwerpen

Recente berichten