Gewonnen tender voor 34 woningen in Zeewolde Havenkwartier

GEPLAATST OP 19 januari 2024

Met trots kunnen wij mededelen de tender voor 34 woningen in Zeewolde te hebben gewonnen.

Samen met Pauwert Architectuur en adviesbureau Haver Droeze hebben wij een mooi plan weten te ontwikkelen ‘’Hof van Seaewald’’

Het plan

Het plan bestaat uit verschillende woningtypes, namelijk vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, gezinswoningen, seniorenwoningen en starterswoningen. Er ontstaat een divers aanbod door variaties binnen de woningtypen en hierdoor ook een aanbod voor een brede doelgroep.

Doelgroep

De 34 woningen bieden ruimte aan senioren en starters uit Zeewolde of die juist terug willen komen naar Zeewolde, maar ook voor gezinnen die toe zijn aan hun eerste of volgende stap.

Duurzaamheid

De woningen zijn duurzaam ontworpen, circulair en natuur inclusief.  Ze zullen worden voorzien van stadsverwarming en zonnepanelen. Dat betekent lage energielasten. Ook zullen wij ruimte maken voor de vogels, egels, insecten etc. Dit doen wij door nestkasten, insectenhotels, groene gevels, egelopeningen en natuurdaken toe te voegen in het plan.

Wij zijn nu druk bezig met de verkoopvoorbereidingen. Jullie kunnen je interesse tonen voor het project via de projectwebsite: Havenkwartier-zeewolde.nl zodat wij, iedereen op de hoogte kunnen houden over de verdere ontwikkelingen en de verkoop van project ‘Hof van Seaewald’ in Zeewolde.

 

Onderwerpen

Recente berichten