Het Circuloco paviljoen

GEPLAATST OP 3 augustus 2022

Begin dit jaar kondigde wij aan als partner betrokken te zijn bij de realisatie van een Circulair Paviljoen genaamd Circuloco op de Floriade 2022 te Almere.

Het kernteam bestond uit Atelier DutchVan Wijnen LelystadTheCrazySmile en De Realisatie.

Samen met nog vele andere partners is dit paviljoen tot stand gekomen waarbij het ontwikkelde “positieve contract” heeft bijgedragen tot een gelijkwaardige samenwerking en positief eindresultaat.

Ondertussen hebben wij al veel bezoekers mogen ontvangen en meerdere seminars gehouden. Hierbij delen wij onze ervaring met de realisatie van Circuloco en gaan we in op de thema’s Circulariteit, Natuurinclusiviteit en Klimaat adaptief bouwen in relatie tot woningbouw.

Naast dat het paviljoen voor 97% gebouwd is met bestaande materialen , zijn er ook nieuwe als circulair bestempelde materialen toegepast. O.a. vanuit het oude depot van het Rijksmuseum te Lelystad en complete puien van het Ministerie van Onderwijs uit Utrecht. De integratie met groenvoorzieningen op het dak, in het interieur en de prachtige tuin van de Donker Groep maken het geheel compleet.

Met veel plezier ontvangt De Realisatie en/of het Circuloco team u nog tot begin oktober op de Floriade. Contact kan via info@de-realisatie.nl.

Zie hieronder het resultaat van het Circuloco paviljoen zoals dat er in Juli van dit jaar bij stond!

Onderwerpen

Recente berichten