Inschrijfprocedure ’t Heem – Blaricummermeent

GEPLAATST OP 18 maart 2020

Laatste project in de Blaricummermeent!

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor het sluitstuk in de Blaricummermeent: ’t Heem. Dit project bestaat uit 3 vrijstaande en 14 twee-onder-een kap woningen, nabij en aan het water. ’t Heem kan omschreven worden als een mix van traditionele en moderne stijlen, passend bij het oude Blaricum.

Lijkt u het wat om hier te wonen? In april 2020 wordt de inschrijving voor ’t Heem geopend. DNA Makelaars zal hierna de woningen toewijzen. Hieronder leest u hoe deze toewijzing in zijn werking gaat.

Toewijzen van woningen in ’t Heem 

De toewijzing zal plaatsvinden aan de hand van een aantal criteria. Allereerst is het van belang dat u kunt aantonen dat u over de financiële middelen beschikt om de woning van uw voorkeur te kopen. Daarbij wordt gevraagd om een motivatie voor uw keuze; waarom zou u de woning toegewezen moeten krijgen?
Tot slot zijn uw huidige woonsituatie en hoe lang u al bij DNA Makelaars in het systeem staat als zoeker in de Blaricummermeent criteria die meewegen bij het toewijzen van de woning.

Heeft u vragen over de inschrijfprocedure? DNA Makelaars staat u graag te woord via 036 – 737 0591 of info@dna-makelaars.nl.

Inschrijven als geïnteresseerde kan hier.

             

Onderwerpen

Recente berichten