Nieuw project in Zeewolde

GEPLAATST OP 24 maart 2021
De gemeente Zeewolde heeft De Realisatie als ontwikkelaar geselecteerd voor het nieuwbouwplan Schelpenbuurt. Hier zullen wij project Vaartsche Weelde gaan ontwikkelen. 

 

Vaartsche Weelde wordt een uniek project: 17 kadewoningen aan direct vaarwater met allemaal een eigen aanlegsteiger. Vanaf het Wolderwijd word je via de nieuwe vaarroute De Blauwe Diamant verwelkomd door de prachtig statige en uiterst duurzame kadewoningen van Vaartsche Weelde.

Binnen Vaartsche Weelde staat duurzaamheid centraal. Zo wordt er gebruik gemaakt van circulair beton, komen er vogel- en vleermuizenkastjes, wek je je eigen zonne-energie op en zijn er zelfs elektrische deelauto’s en scooters beschikbaar. Leer er hier meer over. 

De locatie van Vaartsche Weelde is met recht uniek te noemen. Hier wonen betekent wonen in een groene en waterrijke omgeving. Het is gelegen aan direct vaarwater, heeft vrij uitzicht met een tuin op het zuiden en biedt je een privé plek voor de boot.

De 17 kadewoningen in Vaartsche Weelde zijn onderverdeeld in drie typen: 6 tweelaags woningen, 9 drielaags woningen en 2 specials met vier lagen.

Gelijktijdig met Vaartsche Weelde ontwikkelen wij op hetzelfde terrein Binnengaats. Dit is een appartementencomplex met 20 startersappartementen. Deze twee losse projecten zijn samen gesitueerd aan een groen plein: het Kokkelhof.

Bekijk ook de website van Vaartsche Weelde: https://www.vaartscheweelde.nl .

 

Onderwerpen

Recente berichten