start bouw feest project Smachtenburgse Eng

GEPLAATST OP 11 mei 2023

Feestelijke Start Bouw van project Smachtenburgse Eng in Harskamp gemeente Ede

De bouw van 18 woningen in Harskamp is van start gegaan. Om dit bijzondere moment te vieren heeft op de bouwplaats in Harskamp op woensdag 10 mei een formeel start moment plaatsgevonden.

De ontwikkelaar heette in zijn speech alle toekomstige bewoners welkom, waarna met alle aanwezigen werd afgeteld en de bouw ingeluid. Tegelijk werd er een levensgrote champagnefles ‘ontkurkt’ met milieuvriendelijke confetti.

Aansluitend was er een borrel, waar de toekomstige bewoners in de gelegenheid waren elkaar te leren kennen.

Het project ‘Smachtenburgse Eng’ krijgt een variëteit aan woningen. Het bestaat uit 2 prachtige vrijstaande woningen, 12 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kap woningen, waarvan 6 levensloopbestendig. Elke woning heeft een ruime achtertuin en een open woonkeuken, waardoor het buitenleven door de openslaande tuindeuren zo naar binnen wordt gehaald.

De woningen zijn ontworpen door van Bokhorst Architecten uit Nijkerk. De 18 woningen, met karakteristieke materialen en authentieke details sluiten aan op het dorpse karakter. De woningen zijn gasloos hebben energielabel A+++, hoge isolatiewaarden, een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Dit en méér kenmerkt Smachtenburgse Eng in Harskamp als een uiterst duurzaam project geschikt voor zowel jonge avonturiers als oudere levensgenieters.

Mocht u nog interesse hebben in een vrijstaande- of tussenwoning, dan kunt u bellen naar: 036-7370591

De Realisatie BV heeft het project ontwikkeld en de bouw wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Jansen BV uit Lunteren.

 

Onderwerpen

Recente berichten