Start verkoop project Het Bolwerk in Klundert

GEPLAATST OP 10 november 2023

Afgelopen weekend zijn we gestart met de verkoop van nieuwbouwproject  “Het Bolwerk” in de stad Klundert, gemeente Moerdijk. Samen met Van Wensen Makelaars hebben wij twee mooie dagen gehad met veel belangstelling. Het project “Het Bolwerk” bestaat uit 11 grondgebonden eengezinswoningen en 24 appartementen.

Op dit moment zijn alleen de grondgebonden eengezinswoningen in verkoop. Tot woensdag 15 november 12:00 uur kan men zich hiervoor nog inschrijven.

Ondanks dat wij nog niet in verkoop zijn gegaan met de appartementen bleek dat er ook veel geïnteresseerden waren voor de appartementen. De 24 appartementen van project “Het Bolwerk” zullen naar verwachting in februari/maart in de verkoop gaan. De appartementen zijn ontwikkeld voor een brede doelgroep, voor de starter, stellen zonder kinderen en 55+. Ze variëren van 50-120m² woonoppervlakte.  Geïnteresseerden  die op de hoogte gehouden willen worden kunnen zich aanmelden op vanwensenmakelaars.nl, deze krijgen automatisch bericht zodra de verkoop van de appartementen van start gaat.

 

 

 

 

 

 

Onderwerpen

Recente berichten