Zant Gorinchem

De gemeente Gorinchem heeft De Realisatie geselecteerd als ontwikkelaar voor het nieuw te bouwen ontwikkelplan op het voormalige speeltuinterrein in de Lingewijk.

Verdeeld over 12 blokken gaan we 64 woningen realiseren. Het project, genaamd Zant, bestaat uit een variatie aan woningen; van rijwoningen, tot driekappers en ook een twee-onder-één kap woning.

Het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de historie van de al bestaande woningen. De gevels van de woningen hebben een klassieke opbouw: een donkere plint, rood-oranje metselwerk en tussen de kozijnen op de verdiepingen wit stucwerk. De gevels worden bekroond met een wit, getimmerde goot en klassiek gebakken dakpannen.

De afgewogen materiaalkeuze en zorgvuldige detaillering, het rustige beeld van de doorgaande daken van antraciet gebakken Hollandse pannen; de sfeer van het tuindorp van vroegere tijden met de woonkwaliteit van nu. Het ontwerp is afkomstig van Schippers Architecten BNA

De 64 woningen zijn stuk voor stuk duurzaam. Zo hebben ze standaard een EPC 0 en de mogelijkheid om als nul-op-de-meter woning uitgevoerd te worden. Alle woningen zijn daarnaast voorzien van zonnepanelen en worden verwarmd en gekoeld door een warmtepomp.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

Of heeft u alleen een vraag?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Projectomschrijving

STATUS
GEREALISEERD
AANTAL WONINGEN
64
PRIJZEN
VAN €289.500 TOT €389.000
START BOUW
2021
OPLEVERING
2022
ARCHITECT
Schippers Architecten
AANNEMER
Reuvers bouw

Locatie

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

of heeft u een vraag?

NEEM CONTACT MET ONS OP