Vaartsche Weelde Zeewolde

De gemeente Zeewolde heeft De Realisatie als ontwikkelaar geselecteerd voor het nieuwbouwplan Schelpenbuurt.

Vaartsche Weelde wordt een uniek project. Het bestaat uit 17 kadewoningen aan direct vaarwater met een privé aanlegsteiger. Daarbij zijn alle woningen uiterst duurzaam: van nestkastjes in de gevels en eigen energieopwekking,  tot deelmobiliteit.

De woningen van Vaartsche Weelde zijn echte blikvangers. Vanaf het Wolderwijd vaar je door de sluis de nieuwe hoofdvaarroute De Blauwe Diamant op, waar je wordt verwelkomd door de statige kadewoningen van Vaartsche Weelde.

Vaartsche Weelde is een ontwikkeling op het Kokkelhof. De Realisatie ontwikkelt hierbij ook een bijbehorend appartementencomplex met 20 startersappartementen.

Duurzaamheid 

Bij deze ontwikkeling staat duurzaamheid centraal. Wij ontwikkelen voor de toekomst en generaties die komen. De woningen in Vaartsche Weelde zijn gericht op de toekomst, zowel qua nieuwe generaties als klimaat.

De woningen in Vaartsche Weelde worden opgeleverd inclusief twee volledig elektrische deelauto’s, twee elektrische scooters en een elektrische bakfiets.  Allemaal voor collectief gebruik binnen het project en om CO2-uitstoot te reduceren. Daarnaast worden alle woningen standaard voorzien van voldoende zonnepanelen om eigen energie op te wekken en worden de gevels voorzien van nestkastjes. Deze kastjes bieden ruimte aan vleermuizen en huismussen. Tot slot wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk gerecycled materiaal en circulair beton. Hiermee wordt tot wel 50% CO2 bespaard.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

Of heeft u alleen een vraag?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Projectomschrijving

STATUS
IN AANBOUW
AANTAL WONINGEN
17
PRIJZEN
VAN €325.000 TOT €534.500
START BOUW
2022
OPLEVERING
2023
ARCHITECT
Bakers Architecten
AANNEMER
Bouwbedrijf Jansen

Locatie

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

of heeft u een vraag?

NEEM CONTACT MET ONS OP